Om Oral Care

Oral Care er en av Sveriges største private tannpleiereverandører. Vi har over 25 års erfaring og tilbyr generell tannpleie på våre klinikker for alle aldre. Med Oral Care får du tannpleie der og når du trenger det.

Tannpleie, forskning og kvalitetsarbeid

Gjennom vårt arbeid har vi også kunnet bidra med svært verdifulle data til ulike forskningsprosjekter i området. Vi har blant annet bidratt i forskning på koblingen mellom helserelatert lungebetennelse og dårlig oral helse hos eldre. En forskning som har fått mye oppmerksomhet.

En fremtid basert på kunnskap og ferdigheter

Vi fortsetter å fokusere på forskning, kvalitet og kompetanseutvikling. Oral Care vil fortsette å være et innovativt selskap med fokus på å tilby tannpleie for god munnhelse – hele livet!

Fram til 2010 ble selskapet drevet av gründerne selv. I juli 2017 ble Oral Care kjøpt av investeringsfondet Accent Equity 2012 av venturekapitalfondet Procuritas Capital Investors IVsom har eid selskapet siden 2010.

Om Accent Equity

Accent, grunnlagt i 1994, er en av pionerene for investeringsfond i Norden. Siden oppstarten har aksentfond investert i 81 selskaper, hvorav 63 har kjøpt nye eiere. Accent Equity Partners AB har vært rådgiver for syv fond med en samlet forvaltet kapital på cirka 12 milliarder svenske kroner.

Accents mål er å utvikle porteføljeselskapene til nordiske, europeiske eller globale aktører gjennom bærekraftige forbedringer i selskapenes forretningsdrift og strategiske posisjoner. www.accentequity.se

Fakta om Oral Care

  • Oral Care Nordic er en av nordens eldste og største private pleiegiver innen tannpleie og er virksom innen både stasjonær og mobil tannpleie. Mobil tannpleie tilbys i Sverige under gjeldende regelverk. Idag tilbys dette ikke i Norge.
  • Oral Care ble grunnlagt for 30 år siden og har i dag ca 350 ansatte og en omsettning på ca 350 SEKm
  • Vi tror på en kontrollert omsetningsvekst med stødig kvalitetsfokus. For oss er kvaliteten på klinikken og den verdi vi forvalter viktigere enn rask omsetningsvekst
  • Oral Care Nordic har stort fokus på forskning og har bland annet publisert studier i samarbeid med Linköpings Universitet, Högskolan i Kristianstad og Karolinska institutet
  • Vi tror på en desentralisert forretningsmodell der klinikkledelsen får stor innflytelse over de daglige beslutningene. Tannpleie kan drives på mange ulike måter baser på lokale forutsetninger og tradisjoner
  • Vi har et høyt utrustningsnivå på all våre klinikker og alt personell får kontinuerlig videreutvikling 
  • Oral Care har i dag 13 tannpleieklinikker og har virksomhet både i Sverige og Norgeopp