Selg din klinikk til oss

Tenker du å selge klinikken din? Vi er interessert i å komme i kontakt med deg! Oral Care vokser og ønsker å skape Norges beste kvalitetsfokuserte tannpleiekjede med pasienten i sentrum. Uansett hvor langt du har kommet i tankene dine, er vi interessert i å snakke med deg.

Vi forstår at dette ikke er en enkel beslutning, og at det er mye å vurdere. Så viktig som det er å gjøre en god avtale, når det er på tide å selge, er det like viktig for deg å føle at du overleverer klinikken din i trygge hender. Det er mange års forhold til pasienter, leverandører og kolleger å ta hensyn til. Vi eønsker å drive dette videre i samme lokale ånd, men med den stabiliteten, nettverkene og kunnskapen som en større kjede tilbyr.

Norsk tannpleie står på terskelen til en ny fremtid

Du, akkurat som oss, har helt sikkert lagt merke til at tannmarkedet i Norge står overfor en stor endring. Flere og flere klinikken blir en del av større nettverk og samarbeid. Samtidig etterspør pasientene i økende grad hele pleiekjeden med alt fra generell- til spesialisttannlege.

Endringen er også drevet av kravene yngre generasjoner tannleger, tannpleiere og sykepleiere stiller til sine arbeidsgivere. Stabile kjeder betyr flere mulige karriereveier og muligheten til å utvikle sin kunnskap på flere områder som virksomhetsledelse og ledelse.

Hva kan Oral care tilby deg? 

Oral Care klinikker er alltid basert på deres lokalkunnskap og har både stort ansvar og frihet til å bestemme hvordan et individuelt mottak skal fungere for best å imøtekomme pasientenes behov og ønsker.

Hvordan vi skiller oss fra andre tannpleieklinikkjeder

Utpregete kvalitetsfokus i vårt DNA
Oral Care behandler mange skjøre pasienter der respekt og kvalitet er en forutsetning

Klinikkene beholder sin eksisterende forretningsplan
Oral Care tror på lokal variasjon der pasienter og medarbeidere kjenner seg igjen

Sterk sentral support for å støtte klinikkene
Klinikkene skal fokusere på tannpleie, ikke adminsitrasjon

Verdikontroll er viktig i en desentralisert organisasjon
Vi er Fleksible, Vi skaper Tillitt, Vi Gjør en forskjell

Kraften til en sikker og stabil kjede uten å miste det personlige

Et attraktivt tilbud for deg som klinikkeier

Vi vil gjerne møte deg og snakke videre

Det er mange grunner til å selge klinikken din, det kan være fordi du ønsker å ta på deg nye utfordringer i livet, redusere tiden på jobben og fokusere på familien, barn og barnebarn, eller du vil endre rolle og ta klinikken din til neste nivå ved å bli en del av en kjede. Uansett hvordan tankene dine er – ikke nøl med å kontakte oss så vi kan møtes for en ubetinget samtale.

Du er velkommen til å kontakte Vice VD Stefan Kullgren om du vil vite mer eller ønsker et uforpliktende møte.

Stefan Kullgren
+46 (0)73-422 15 75
Stefan.kullgren@oralcare.se

opp